Trainingsruimte met reformers te huur

Information in English

Onze twee Trainingsruimtes zijn ideaal voor o.a. aspirante Pilates docenten, die in aanwezigheid of begeleiding van een gecertificeerde docent op topapparatuur van het merk Balanced Body® willen trainen. De ruimtes zijn voorzien van een coronabestendig ventilatiesysteem en van spiegels.

 

De Reformer ruimte

In onze 27m2 grote Reformer ruimte staan 4 Reformers van de nieuwe generatie van het merk Balanced Body®. Aanvullend kun je alle Pilates props gebruiken die de studio te bieden heeft.

 

De Cadillac ruimte

In onze 16m2 grote Cadillac ruimte staan:

  • 1 Cadillac van Balanced Body®
  • 1 Barrel van Balanced Body®
  • 1 Chair van Balanced Body®

De twee ruimtes zijn door een glazen schuifdeur van elkaar gescheiden maar kunnen in afspraak natuurlijk ook samen gebruikt worden.

Optie

Indien je wilt, kun je deze ruimte ook in combinatie met onze 85m2 grote mooie studio huren – deze heeft een zwevende Harlequin dansvloer, een ballet barre, TRX, 7 Balanced Body® springboards, BOSU 8, een grote muurspiegel (hele muur) en alle Pilates props.

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van de Trainingsruimtes en voor een op maat gemaakte offerte via info@studioannamora.com / +31 6 57 52 86 88.

Machine room rental Studio rental at Studio AnnaMora in Amsterdam
Machina Room at Studio Anna Mora in Amsterdam
Cadillac rental - Machine room rental Studio rental at Studio AnnaMora in Amsterdam